“Zhgarravina”/ Blerimi kujton sherrin e Atdheut me Antonelën: Nëse më nënçmon mbiemrin, më ka sharë familjen

14/04/2021 18:52

Blerimi ka kujtuar debatin e ashpër mes Atdheut dhe Antonelën pasi ka parë takimin e parë mes tyre.

Mes tyre përfshihet fakti që Antonela e cilësoi “zhgarravina” dhe Blerimi ngre pyetje për Atdheun se cili është mendimi i familjarëve për nënçmimin e mbiemrit.

Blerim: Ndërgjegjja të ka marrë kallo. Doja të pyes Atdheun? Ç’mendim kanë familjarët për nënçmimin, shtrembërimin e mbiemrit? Mua nëse më nënçmon mbiemrin, ma ka sharë të gjithë familjen.

Antonela: Në një takim kaq të bukur, nxjerr komente kaq negative.

Blerim: Nuk i pranon kritikat. Nuk është revoltim, por diskutim. Duroji bisedat. Nuk kam njohur njeri në jetën time që ka bërë kështu ndryshime drastike në personalitet. Unë uroj që të duhen.

Rinian: Sa i përket luftës Atdhe-Antonela, i kemi parë të gjitha. Nuk e kuptoj pse e thekson që Riniani ka hequr dorë. Nuk është hyrja e Atdheut, por veprimi jot kur ka hyrë Atdheu. Mua më bën diferencë reagimi jot.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel