Presidentja e KE-së: Marrja e 50 milionë dozave të vaksinës Pfizer do të përshpejtohet

14/04/2021 14:39

50 milionë doza të vaksinës Pfizer/ Biontech do të merren nga Bashkimi Europian gjatë tremujorit të dytë të vitit 2021.

Lajmin e bëri të ditur Presidentja e Komisionit Europian, Ursula Von der Layen përmes një shënimi në Twitter dhe konfirmon se do të vijnë në tremujorin e dytë të vitit 2021.

Von der Layen thotë se procesi është përshpejtuar, pasi kjo sasi e dozave pritej të vinte në tremujorin e fundit të 2021.

Top Channel