“I trazove ujërat, njëri hoqi dorë nga unë”/ Atdheu nuk ndalet, surpriza tjetër “shkrin së qeshuri” Antonelën

14/04/2021 18:45

Atdheu nuk ka ndaluar me surprizat për Antonelën, e cila i tregoi se dy meshkuj u tërhoqën prej saj.

Atdheu i tha se nuk do ta zhgënjejë dhe gjatë bisedës në restorant, nisi muzika me violinë dhe të dy u ngritën për të kërcyer me njëri-tjetrin.

Antonela: I trazove ujërat, një hoqi dorë nga unë, njëri çfarë nuk bëri. Ata thonë të vijnë edhe 100 Atdhe, nuk ka problem. Çfarë mendimi ke për Antonelën?

Atdheu: Je goc e mirë.

(Vjen surpriza me violinë dhe kërcejnë me njëri-tjetrin. Antonela qesh.)

Atdheu: Çfarë ke?

Antonela: Po më vjen me qesh.

Atdheu: Më shih në sy.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel