Pas drekës në restorant, Atdheu dhe Antonela kanë shijuar masazh në praninë e njëri-tjetrit.

Pas diskutimit që nuk do të dalin me të tjerë, Atdheu u ngrit për t’i bërë masazh Antonelës, por ajo e kuptoi menjëherë dhe i tha se nuk është i sinqertë.

Antonela: Ty të intereson me dal me vajza tjera.

Atdheu: Jo.

Antonela: Precizoje pra se e keqkuptojnë njerëzit. Po nëse të fton një vajzë tjetër?

Atdheu: Po ty që do të ftoj në takim një djalë tjetër?

Antonela: Jo nuk dua.

Atdheu: S’dal. Je mashtrues.

Atdheu çohet t’i bëjë mesazh Antonelës.

Antonela: Çfarë janë këto duar të nxehta? Nuk je i sinqertë.

Atdheu: Unë prisha terezinë time për të të bërë masazh.

Top Channel