Atdheu ka surprizuar Antonelën në takimin e tyre të parë me dy arusha të mëdhenj.

Të dy kanë shkëmbyer puthje në faqe dhe për këtë Atdheu ka bërë batuta duke përmendur diskutimet e forta që kanë pasur në lidhje me ngacmimin.

Antonela: Ç’është ky arush i madh?

Atdheu: Ta kam sjellë ty.

Antonela: Kaq i madh?

Atdheu: Po.

Antonela: Hajde të të puthi pak.

Atdheu: Më puth dhe nga kjo ana tjetër. Do të të akuzoj për ngacmim.

(I sjell një arush tjetër)

Atdheu: Cila ishte arsyeja që me më mbajt në program?

Antonela: Ishte pëlqimi që kisha për ty.

Atdheu: Ti në një moment the që nuk ke më për mua.

Antonela: Ti çfarë nuk ke thënë. A mendon që jemi shumë të njëjtë?

Atdheu: Po. Po nuk mendon që është shumë e keqe?

Antonela: Mendoj se kur të jesh ti me nerva, do të të bëj më shumë.

Atdheu: Publiku më shkruan, a bën skenar Antonela. Unë mendoj që edhe unë jam ndryshe në publik, ndryshe në emision dhe ndryshe kur jam jashtë.

Antonela: Ti mendon se kam bërë skenar?

Atdheu: Se di.

FOTO GALERI
2/6

Top Channel