Pas transmetimit të takimit të Aristelës dhe Princit, Juli i ka quajtur  vëlla e motër këta të fundit.

Ai nuk i shikon aspak që ata të dy të jenë në një marrëdhënie dashurie.

“Këta janë shumë mirë si vëlla e motër, ose të rrinë shokë”, tha Juli.

Ndërsa Antonela i tha vajzës se Juli ka hallin që ta ftojë në takim të premten prandaj flet.

“Ai ka hall që ta ftosh në takim moj shoqe”, tha Antonela.

Kujtojmë se Juli ka qenë më parë në një takim me Aristelën.

 

FOTO GALERI
1/9

Top Channel