Një tatuazh i menduar mirë mund të thotë shumë më tepër sesa fjalët ose teksti, duke treguar më shumë për jetën e secilit artist.

Qoftë për të përkujtuar një ngjarje të rëndësishme, për kënaqësi estetike, apo për të pasqyruar një besim të jetës, shumë njerëz të famshëm kanë zbukuruar trupat e tyre me tatuazhe, shkruan “Bright Side”.

Shumë artistë janë të apasionuar pas tatuazheve dhe zgjedhin elementë të veçantë, me kuptim për jetën personale dhe profesionale të tyre. Për më shumë, ndiqni foto galerinë më poshtë.

FOTO GALERI
1/11
Rihanna është gjithashtu e dhënë pas tatuazheve, ku më i dukshme është fraza në shpatullën e saj të djathtë. Është një tatuazh me shkronja mbrapsht, në mënyrë që të lexohet vetëm në pasqyrë. Këngëtarja ngrihet dhe e lexon atë çdo mëngjes për të kujtuar moton e saj të jetës: "Asnjëherë një dështim, gjithmonë një mësim".

Top Channel