Takimi mes Sindit dhe Anxhelos ka nisur me mosbesim.

Ai i ka thënë Sindin se nuk e beson se nuk ka pasur një lidhje më parë.

Ndërsa Sindi e ka kundërshtuar.

Sindi: Ke tradhtuar?

Anxhelo: Jo, mund vetëm të kem folur në telefon kur jam ndarë me atë që kam qenë lidhur.

Sindi: Quhet tradhti.

Anxhelo: Unë mendoj që ti ke pas lidhje.

Sindi: Jo nuk kam qenë e lidhur.

Anxhelo: Rumania është një vend ndryshe nga Shqipëria, ke lëvizur ke pas dalë, mendoj që ke pas një lidhje, tani është mendimi im.

Sindi: Fakti që jeton në një vend tjetër s’do të thotë të mos ruash moralin.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel