Sindi dhe Antonela janë përfshirë në një debat mes tyre puntatën e sotme në Për’Puthen.

Fakti që Sindi u shpreh se ka qenë morali i saj, i cili  ka ndikuar që të mos krijojë një lidhje, ka sjellë reagimin e Antonelës e cila u shpreh se është ofenduese.

Ndërsa Sindi iu drejtua se nuk e kuptonte se përse ajo i është kundërvënë kur ajo e kishte për parimet e saj personale e jo në mënyrë të përgjithësuar.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel