Për’puthen, një program që theu kufijtë e klikimeve në web është i pari që vjen dhe më një aplikacion të dedikuar për telefonët smart që operojnë me sistemet android dhe ios.

Moderatorja dhe një ndër pjesëmarrësit  shpjegojnë me detaje se cfarë mund të gjeni në aplikacion.

Atë që nuk mund të shihni dot në program tashmë do e shihni në aplikacionin Për’puthen. Aplikacionin Për’puthen mund ta shkarkoni si nga Play Store ashtu edhe nga App Store.

Top Channel