Një artist i ka dhënë më shumë frymë njerëzore protagonistëve të filmave njerëzorë.

Darky Artist është një ilustrues, që i kthen personazhet e famshëm të karikaturave në njerëz të vërtetë. Ilustrimet bëhen me aq mjeshtëri sa është e vështirë të thuash nëse është një foto apo një vizatim.

Darky Artist ka grumbulluar mbi 20.000 ndjekës dhe faqja e tij vazhdon të rritet ditë pas dite, sipas Bright Side.

Për më shumë, mund të ndiqni foto galerinë më poshtë.

 

Top Channel