Në takimin e tyre të parë, Linda vendos të jetë vetvetja dhe e fton Naumin në kërcim

Ndriçimi, i cili duket në siklet përballë Lindës, vendoset akoma më shumë në siklet, ku ajo e fton në kërcim.

Linda: Të pëlqen të kërcesh, do të doja të të ftoja…

Ndriçimi: Do të kërcejmë?!

Linda: U vure në siklet

Ndriçimi: Po, sepse kam vite që nuk kërcej

Linda: Dhe unë kam  kohë pa kërcyer

Ndriçimi: Spo më vijnë fjalët e duhura…

Linda: Të pëlqen muzika?

Ndriçimi: Më pëlqen dhe besoj se çdo muzikë është e mirë.  Nuk po komentoj, thjesht po dëgjoj…

Në fund të kërcimit, Ndriçimi pranon se u emocionua. “Ua, ç’na emocionove moj Linda…”

FOTO GALERI
1/10

Top Channel