Marrëdhënia mes Gilbertës dhe Ilirit duket se ecën mjaft mirë.

Iliri dhe Gilberta kanë shfaqur pëlqimin për njëri-tjetrin që në fillim. Edhe në takimin e radhën, në studio, ata u shfaqën mjaft të afërt. Madje, që në fillim Ilirit u interesua për të afërmit e Gilbertës, që nuk kanë qenë mirë nga ana shëndetësore.

Iliri: Në radhë të parë, dua të pyes si e ke familjen?

Gilberta: Kaluam koronavirusin, ishte situatë e vështirë, por kaloi. Im atë ishte keq. Faleminderit që pyete

Iliri: Më bëhet qejfi që janë mirë

Gilberta: Je i emocionuar?

Iliri: Normal që po, si gjithnjë…

Gilberta: Për momentin do të të zgjedh ty, kur Bora të më pyesë do të thëm prapë ty!

Iliri: Ah, dhe unë kisha gjëra për të thënë. Më vure me shpatulla pas murit.

Gilberta: Më ke menduar

Iliri: Të kam menduar, por nuk do ta them ty. Kam dashur të të takoj, por kam frikë se mos them ndonjë gjë të madhe.

Gilberta: Nuk e kuptoj, çfarë të keqe ka?

Iliri: Po e marr me ngadalë, nuk është jo!

Gilberta: Me ngadalë do ta marrim, por kur të kesh dëshirë të më takosh, mund të më takosh

Iliri: Vërtet?

Gilberta: Po

Ndërkohë, Iliri nuk mund të linte pa surprizuar Gilbertën, me një shportë plot me ëmbëlsira dhe verë.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel