Kryeministri Edi Rama ndodhet ditën e sotme në Lezhë, ndërsa ka vizituar edhe rrugën e Lalmit të Ri.

Ai thotë se kjo lagje do të nxirret nga izolimi duke u investuar. Do të jetë një proces i gjatë që do të sjellë ndryshimin e lagjes.

“Në rrugën e Lalmit të Ri, që më në fund do nxjerrë nga izolimi këtë lagje të Lezhës, duke i bërë pjesët e qytetit të komunikojnë me njëra-tjetrën si dhe lehtësuar trafikun e penguar nga ndërtimet absurde shumëkatëshe, qoftë mbi kanal e qoftë mbi rrugë!”, thotë Rama.

 

Top Channel