Çimi ka treguar historinë e lidhjes së tij më të gjatë dhe përse ka përfunduar, gjatë puntatës së sotme të Për’Puthen.

Ai tha se u nda për shkak të opinionit të njerëzve në zonën ku jetonte.

Duke qenë në një vend të vogël që kam jetuar bënë që të mos jesh me atë person, nuk ka pas arsye të madhe, por prej njerëzve. jo unë por ajo ka qenë në një qytet të vogël, ajo partnerja është ndikuar për mua. duke qenë në moshë e vogël gjërat nuk mund të bëheshin më të mëdha. Në vendin nga vij unë nga Kruja. Ka qenë lidhja e fundit me femra shqiptare. Kur familja e mori vesh, kur kam qenë 20 vjec ishte hap i madh për të menduar për fejesë, isha gjithë kohën nëpër Evropë edhe kjo”, tha ai.

 

Top Channel