“Boll mi fërkove duart”/ Takimi i parë i Sarës me Erlindin, nuk mungojnë prekjet e përkëdheljet

23/03/2021 18:50

Erlindi dhe Sara kanë realizuar takimin e tyre të dytë dhe nuk kanë munguar përkëdheljet, prekjet dhe provokimet mes tyre.

Sara i bëri të qartë se është pak provokuese dhe më pas i tha që të mos ia fërkojë më duart.

Erlindi: Do kisha dëshirë të njihja Sarën e vërtetë.

Sara: Jo atë maniaken. 75% të anës time e kam shfaqur, kurse pjesën tjetër e kam mbajtur private. Anën sensitive nuk dua ta shfaq. Dua ta zgjedh unë se me kë dua ta shfaq. Jam pak provokuese. Vdes t’i provokoj meshkujt.

Erlindi: E kam kuptuar.

Sara: Boll mi fërkove duart. Vërtetë ke interes ndaj meje se në studio më dukesh shumë i ftohtë?

Erlindi: Kam shumë interes.

FOTO GALERI
1/4

Top Channel