Sindi ka reaguar ashpër ndaj Julit duke i dhënë një “pallaskë” për shkak të deklaratës që bëri ai para disa puntatash.

Për këtë, Juli u shpreh se ishte thjesht një metaforë, por Sindi vijoi me revoltën ndaj tij duke i thënë:

“Meqë më the mizë, vrite pak mizën. Ne shqiptarët kemi një fjalë të urtë: “Atë që thua, mbaje”. Ose më gjuaj me këtë pallaskë, ose mbyll gojën përgjithmonë.

Nëse mund të gënjesh një Shqipëri të tërë me këto autostopet e tua, të mëdhenjtë nuk i gënjen dot. Ne jemi një popull aq i fortë sa sic të ngre 200k, të ul 200 pashë nën dhe.”

FOTO GALERI
1/5

Top Channel