Princi dhe Jasmina kanë komentuar në takimin e tyre Andin, për të cilin nuk kanë munguar thumbat.

Princi thotë se ai nuk e meriton Jasminën, ndërsa më pas nisën puthjet dhe përqafimet e para mes tyre.

Jasmina: Jam më shumë e afeksionuar me dikë tjetër në studio.

Princi: Meqë po flasim për studion, ajo pjesë që dua të harrosh nuk të meriton, meriton më shumë se aq.

Jasmina: Të shikoj shumë pas meje. Do të tregosh që bën pas një femre apo po luan dicka këtu?

Princi: Ndoshta është efekti jot.

Jasmina: Pse zgjodhe dy persona të kundërt?

Princi: Ke ambicie…

Më pas Jasmina i shkruan një letër, për të cilën Princi e puthi në ballë që ta lexonte.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel