FOTO/ U janë djegur, u janë mbushur me milingona ose ua ka ngrënë miu… Këta njerëz duhen mbajtur larg pajisjeve elektronike

08/03/2021 10:52

Jo të gjithë njerëzit janë dashamirës të teknologjisë, por një pjesë e mirë e tyre dinë të përshtaten për bukuri dhe madje edhe i mirëmbajnë pajisjet elektronike.

Ka gjithashtu shumë prej nesh që nuk mund të jetojnë dot pa telefonat dhe laptopët personal, por jo të gjithë janë të aftë që të kujdesen në mënyrë korrekte për pajisjet teknologjike.

Megjithatë janë disa lloj njerëzish që fare mirë mund t’i konsiderojmë si “armiq” ose “hasëm” të pajisjeve elektronike.

Më mirë këtë gjë ua thonë punonjësit e “ndihmës teknike” ose riparimit të pajisjeve elektronike, raporton “Daily Mail”.

Ata kanë ndarë në rrjet fotot me gjërat më të këqija që kanë hasur në punën e tyre, duke provuar se disa njerëz nuk duhet të lejohen të zotërojnë ose të prekin me dorë pajisje teknologjike të avancuara.

FOTO GALERI
1/23

Top Channel