Çfarë është Lodhja? Të gjithëve na ka ndodhur të ndihemi të lodhur. Lodhja është një fenomen që arrijmë ta ndjejmë mjaft shpesh në jetën tonë.

A konsiderohet Lodhja një sëmundje në vetvete?

Sot përballemi rëndom me atë që quhet “Lodhje Kronike”.

Ndërkohë, a tregon “Lodhja Fizike” një sëmundje të rëndësishme të trupit tonë?

Ndonjëherë Lodhja është shenjë e një sëmundjeje serioze, edhe pse në shumicën e rasteve bëhet fjalë për diçka të lehtë që mund të kontrollohet dhe trajtohet lehtë.

“Lodhja Mendore” dhe “Psikologjike”! Shenjat dhe mënyrat për ta trajtuar.

Rëndësia e nje stili të shëndetshëm jetese dhe marrja e suplementeve te duhura ushqimore për të eleminuar lodhjen.

Gjithçka në Hipokrati

Sonte, ora 18:00!

Top Channel!

Top Channel