Fotot e magjishme nga bota e egër, fituese të kompeticionit ‘World’s Nature Photographer’

05/03/2021 17:53

Mes fotove fituese të kompeticionit ‘World’s Nature Photography’ shihen tigra madhështorë, kafshë me ngjyra ekzotike dhe panorama të virgjëra te natyrës.

Fotot e pranuara per konkurrim erdhën nga 20 vende në gjashtë kontinente, teksa fituesi kryesor u shpall specia e rrezikuar e urangutangut Bornean që shikon drejt kameras.

Në galerinë e mëposhtme shfaqen fotot fituese, përshkrimet dhe informacionet mbi to …

FOTO GALERI
1/27
Tigresha Bengali duke u freskuar në një pellg në rezervatin Tadoba Andhari në Indi. Foto fitoi çmimin e artë në kategorinë e portreteve të kafshëve.

Top Channel