Rekord rastesh të reja me Covid në Greqi, rritet numri i viktimave

03/03/2021 17:22

Greqia ka regjistruar numër rekord të prekurish në 24 orët e fundit.

Sot janë regjistruar 2.702 raste të reja, është rritur numri i viktimave në 40 si dhe numri i të intubuarve në 431. Është në zhvillim konferenca për shtyp për masat e reja.

Top Channel