Jasmina gozhdon Andin: Po ti provon njëherë me radhë shoqet e të dashurës pastaj vjen tek unë?

02/03/2021 19:17

Jasmina u tregua mjaft e sigurt dhe goditëse në takimin me Andin, ku ja numëroi të gjitha hatërmbetjet.

Biseda

Andi: A do pëlqesh dikë tjetër e, dorëzohu!

Jasmina: Po më shtrëngon shumë

Andi: Epo si shtrëngoj të gjitha, veç ty

Jasmina: Po ti kur merr të dashurën i provon të gjitha shoqet , se kështu e bërë me Sarën

Andi: Je shumë pesimiste, s’po më pëlqen. Shumë e komplikuar je

Mevlani: Ti si gjykatës, burazeri si i pandehur

Jasmina: Jam konfuze

Lediana: Pse i the i provon të gjitha shoqet, se duket sikur di dicka më shumë për Sarën dhe Andin

Andi: e ka njohur më përpara kaq!

FOTO GALERI
1/16

Top Channel