Në kontinentin e Afrikës numri i viktimave nga koronavirusi është rritur në rreth 104 mijë ndërsa numri i rasteve tejkaloi shifrën 3.9 milionë.

Sipas faqes së internetit “Worldometers”, numri i rasteve u rrit në 3.925.683 ndërsa numri i personave të shëruar në 3.485.227.

Numri i viktimave si pasojë e COVID-19 në të gjithë kontinentin shkoi në 103.908

Numri më i lartë i rasteve në kontinent u zbulua në Republikën e Afrikës së Jugut, Marok, Tunizi, Egjipt dhe në Etiopi.

 

 

Top Channel