Ledjana ka bërë një tatuazh të ri në qafë, i cili shkruan “Kiss me here” dhe provokoi Erin, i cili arriti të merrte vetëm një puthje në faqe.

Kjo u komentua në studio dhe Antonela e lidhi tatuazhin me puthjen që i dha ajo Mevlanit.

Ledjana: Puthjet në qafë janë shumë pasiononte, i kemi provuar kur kemi qenë në lidhje dhe janë shumë pasiononte.

Eri: Mendon se do e gjesh dashurinë e jetës aty brenda?

Ledjana: Kam hyrë për të gjetur dashurinë e jetës, ashtu si ti. “Kiss me here” për personin që e meriton. Më pëlqejnë puthjet në qafë.

Bora: Duket sikur i thërret.

Antonela: Ka bërë tatuazh puthjen që i dhashë unë Mevlanit dhe lulen e refuzoi si unë.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel