Murati dhe Sindi kanë zhvilluar takimin 4 minutësh në studio ku kanë folur për përplasjet e Sindit me Julin dhe për refuzimin që i bëri Murati –Sarës.

Duket se Sindi ishte bërë xheloze dhe e pyeste vazhdimisht nëse i pëlqente Sara dhe Murati e pohonte pëlqimin për të, gjë që bëri Sindin të reagonte.

Murati: Ose të ka marrë malli shumë për mua ose ke diçka për të thënë.

Sindi: Kam diçka për të thënë.

Murati: Mezi po pres.

Sindi: Më bëri përshtypje dhe doja ta diskutoja me ty është Prime. Pothuajse të gjithë djemtë duan të flisnin, ti the se nuk e dije se cfarë po ndodhte. A e kuptove se çfarë po ndodhte?

Murati: Po.

Sindi: Ti ke thënë se nuk të pëlqen ana agresive e imja?

Murati: Po, por në Prime nuk ishe me nerva.

Sindi: U habite nga reagimi im?

Murati: Po, u habita pak.

Sindi: Ndryshon në njëfarë mënyrë gjykimi që ke për mua?

Murati: Jo, s’ka lidhje fare.

Sindi: Kam parë që refuzove dhe takimin me Sarën?

Murati: E refuzova se më zgjodhi pas 3-4 e ku e di sa njerëzve.

Sindi: Nëse do të zgjidhje të parin, do e pranoje?

Murati: Po. Më tha pas dy emrave, prandaj e refuzove.

Sindi: Po Sara të pëlqen?

Murati: Po, e bukur si pamje.

Sindi: Po mirë më shiko mua se po flet me mua.

Murati: Domethënë do dilje?

Sindi: Po.

Murati: Do mërziteshe ti?

Sindi: Nuk do më vinte dhe aq mirë.

FOTO GALERI
1/5

Top Channel