Ana dhe Riniani kanë zhvilluar takimin e dytë së bashku ndërsa ky i fundit e surprizoi duke e cuar pranë zjarrit ndërsa kishte menduar edhe për një vend ku mund të qëndronin më afër me njëri-tjetrin.

Riniani: Mezi prisja të rrinim pak bashkë. Kjo është surpriza. Ku ka më bukur se ne të dy vetëm aty. Përpara le të shkojmë tek zjarri dhe të bëjmë gëzuar. Është një moment për të qenë në intimitet.

Ana: Pse lind kjo dëshirë?

Riniani: Çfarë është kjo pyetje?

Ana:Po luan me zjarrin.

Riniani: Unë shoh dy zjarre, ky dhe unë.

Ana:Pse mendon se je zjarr?

Riniani: Se jam.

Ana:Mendon se ke djegur dikë?

Riniani: Po. Mos i kafsho buzët ashtu. E shoh që ke ardhur e armatosur.

Ana:Po ngacmimet në studio, për çfarë i bën?

Riniani: Shijoj momentin.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel