Në takimin e dytë me Anën, Riniani ishte kujdesur që të ketë shumë intimitet mes tyre.

Megjithatë, kjo duket se nuk i pëlqeu shumë Anës, gjë që e vuri në dukje dhe gjatë bisedës.

Ana: Është vetëm takimi i dytë dhe është shumë intimitet.

Riniani: Pse, të trembi krevati? Mos u tremb. Nuk e prisja të më zgjidhje në takim të dytë kur vazhdova takimin me Jasminën.

Ana:Të pashë në marrëdhënie me një vajzë, pastaj të mora prapë. Unë nuk kam të drejtë të dyshoj?

Riniani:Po ke të drejtë dhe më vjen mirë që dyshon. Pse nuk e merr ta shijosh Rinianin?

Ana:Unë dua ta zbuloj njëherë, pastaj ta shijoj.

Riniani:Si mendon ta zbusim pak?

Ana:Ke balsam me vete?

Shumë batutë e bukur. E meriton një puthje.

Më pas, Riniani i dhuroi byzylyk bosh që ta mbushë me aksesorë që mund të kenë lidhje me ata të dy.

Riniani: Shpresoj që byzylyku të mbushet me aksesorët që ka kuptim për ne. Fillimisht të kam sjellë një lidhje dhe tërfil që sjell fat.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel