Riniani duket nuk u ndje aspak mirë në takimin me Anën dhe e ironizoi gjithë kohës për shkak të qëndrimit të saj.

Teksa po qëndronin në intimitet, Riniani përpiqet vazhdimisht t’i afrohet Anës, por nuk ia doli.

Riniani: Të ëmbëlsohesh pak me këtë recelin se sot qenke Zot na ruaj. (Nuk i jep recel)

Ana: O zot këto nervat e tua.

Riniani: Me shikimet dhe buzëqeshjen tënde mund të zbutem. Do ngjitemi pak lart se u mpiva?

Ana: Po, po jo shumë lart. Mos mu afro kaq shumë se më ikin mendimet.

Riniani: Do të të vendos këtë jastëkun?

Ana: Po.

Riniani: Po patjetër. (E heq) E dua puthjen tënde.

Ana: Dua të fitosh njëherë besimin tim. Në momentin që do ta meritosh, do ta marrësh.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel