Fotot/ Plasin puthjet në PërPuthen! Andi puth Jaseminën, Atdheu Sarën…Këto janë dhuratat e veçanta…

21/02/2021 22:24

Pafund surpriza në këtë PërPuthen Prime në Top Channel.

Andi me një dhuratë në duar, i ka bërë një lojë Jaseminës duke e  ‘detyruar’ që të zgjedhë mes dorës së majtë dhe të djathtë. Jasemina bëri zgjedhjen e gabuar por u surprizua me një puthje në buzë nga Andi.

Nga ana tjetër edhe Atdheu është ngritur dhe i ka dhënë një dhuratë dhe një puthje në buzë, Sarës.

FOTO GALERI
1/23

Top Channel