Izolimi i shumë shteteve për shkak të rritjes së të prekurve nga COVID ka sjellë çorientim të mënyrës së jetesës së gjithë qytetarëve nëpër botë.

Karantina mund të përshkruhet me disa fjalë, ushqim, gjumë, pizhame, komunikim online apo shtrat. Izolimi prej COVID-19 na mësoi të punojmë nga shtëpia, të mbyllemi në shtëpi dhe të rrimë gjithë ditën me piskama duke mos u lodhur për tu veshur bukur apo për të bërë makë up-in e zakonshëm.

Një faqe në rrjetin social Instagram tregon më së miri përmes dirs fotove të çuditshme dhe unike izolimin.

Petulla që xixëllojnë, apo grimca çokollate si një maskë për fytyrën gjatë qëndrimit në shtëpi.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel