Buzëkuqi është pjesë e çantës së shumë grave duke variuar nga çmime të ndryshme.

Kur gjithë kësaj i shtohet një cilësi e lartë dhe dizajn luksoz, nuk është me të vërtetë çudi që shumë prej nesh janë të gatshëm të shpenzojnë një pasuri të vogël për buzëkuq.

Padyshim, H. Couture Beauty Diamond Lipstick prej 14 milionë dollarësh është buzëkuqi më i shtrenjtë në botë që një grua mund të ketë.

Fatkeqësisht, për shkak të çmimit të tij, nuk është në dispozicion për një numër të madh të vajzave.

Është jashtëzakonisht hidratues dhe i qëndrueshëm, por duhet të pranojmë që diamantet përreth ia shtuan vlerë.  Ky buzëkuq vjen në një set me një maskara luksoze.

Top Channel