Takimi i Elvisit dhe Sindit ka nxitur debate në studio për shkak të marrëdhënies së tyre të afërt.

Sindi është shprehur se Ana flet nga smira dhe xhelozia, gjë që ka shkaktuar përplasje mes të dyjave.

Arjani: Çuni maço ishe ti dhe vajza që skuqej e turpërohej ishte Loco. Dëgjoj një djalë që thotë kam nevojë për një person që të më prekë telat. Por flasin vajzat kështu. Jo Loco, jo.

Elvisi: Ke qenë pikërisht ti që flet për çunat gangsterra, pastaj kur vjen një ndryshe…

Sindi: Gjithë ky interes erdhi nga mospranimet e pranimet për takimet.

Murati: Kam parë takimin e parë, ishin shumë të qeshur. Shyqyr pjesën e dytë nuk ishin shumë të qeshur.

Sindi: Ne flasim dhe në backstage dhe nuk kam shfaqur interes ndaj askujt. Ana flet nga smira, e ndjej, jam afër teje.

Ana: Po e thua me shaka apo e mendon realisht që jam xheloze për Elvisin?

Sindi: Nëse nuk je xheloze, pse komenton më shumë se unë?

Ana: Po se ti nuk flet.

Sindi: Mos fol se çfarë ndodh për mua apo të tjerët në backstage se atëherë bëhen lidhjet. Unë kam dalë dhe me djem të tjerë që nuk kam pasur muhabet në backstage vetëm se më kanë tërhequr.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel