Fëmijët rriten jashtëzakonisht shpejt, është një fakt i njohur, por duket se fëmijët e të famshëm rriten edhe më shpejt, kjo mbase për shkak të interesit që ne tregojmë për ta.

Duket sikur të ishte vetëm një ditë më parë, kur Angelina Jolie adoptoi fëmijët e saj ose kur Johnny Depp njoftoi lindjen e vajzës së tij.

Por sot, këta fëmijë janë tashmë të rritur dhe madje kanë filluar të ndërtojnë karrierën e tyre.

FOTO GALERI
1/8

Top Channel