Një veprim i një vogëlusheje është bërë viral pasi u postua nga mamaja e saj.

Emma Hore, 23-vjeçe kishte vënë në shtrat vajzën e saj njëvjeçare Emelia Harper, por kishte parë se vogëlushja nuk ishte shtrirë për të fjetur.
E kur e ëma e zë duke derdhur qumështin nga shishja, e thërret në emër dhe në atë moment vogëlushja menjëherë shtrihet duke u shtirur sikur është në gjumë/

Iinfermierja nga Cornwalli i Anglisë ka filluar të qeshë me veprimin e vajzës së saj.

Top Channel