Në puntatën e sotme në Përputhen Prime, diskutuan në një takim 4 minutësh përballë njëri-tjetrit Atdheu dhe Sindi.

Ata sqaruan se ku qëndron marrëdhënia e tyre. Atdheu tha se ekziston një lloj pëlqimi mes tyre edhe pse takimi me Melisën ka qenë më i afërt.

Por ndërkohë moderatorja Bora Zemani nxorri pamjet filmike të regjistruara me celular nga një puntatë e kaluar.

Atdheu ishte i mbështetur në karrigen e Sindit dhe ajo i prek fytyrën.

Kjo ngjalli shumë debat në studio dhe xhelozi nga Melisa e cila i tha: “Më dukesh si Mevlani i dytë, s’të dua kështu”.

Top Channel