Takimi i radhës midis Atdheut dhe Melisës nisi tërësisht ndryshe.

Melisa vendos të prangosë Atdheun dhe të ruajë distancën. Ky veprim i saj ishte për ironi dhe përgjigje ndaj kritikave se Melisa ka afrimitet të tepruar me djemtë që del.

Pasi ulen në tavolinë larg njëri tjetrin, Melisa bën disa pyetje të thjeshta për të njohur njëri-tjetrin:

Melisa: Cili është vendi i preferuar për të jetuar?

Atdheu: Suedia

Melisa: Cila është ngjyra e preferuar?

Atdheu: E zeza

Melisa: Bjonde apo brune?

Atdheu: Brune

Melisa: Bobo, do më bësh të lyej flokët

Melisa: Je social apo antisocial?

Atdheu: social

Ndërkohë, teksa Melisa preferon të jetojë në Spanjë, e zeza si ngjyra e preferuar është e përbashkët për të dy.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel