Një fotograf ka udhëtuar në shtëpi më 2021.01.01 dhe planifikoi të ndalet në Balaton, liqeni më i madh i Hungarisë, për të kapur perëndimin e diellit.

“Retë premtonin një shfaqje të shkëlqyer drite,  nuk ishte e qartë, as e mbuluar me re. Megjithëse isha pak vonë, me sukses ndalova në bregun lindor të liqenit. Kam planifikuar të jem pranë ujit, por në momentin e fundit, vendosa të marr rrugën në majë të shkëmbinjve të Balatonvilagos.

Ndërsa ishim disa minuta pas perëndimit të diellit, ishte më mirë të shihnim skenën nga lart. Ndërsa horizonti ishte i vrenjtur, nuk ishte një gabim i madh të humbasësh perëndimin e diellit, shfaqja me ngjyra që pashë në re ishte e mahnitshme.

Duke qëndruar në buzë të shkëmbinjve, ishte si të pluskonte lart mbi ujë … Ndoshta fotot të japin një gjendje të mirë shpirtërore për momentin. Shpresoj që viti të jetë aq i mahnitshëm sa ishte pamja.”

FOTO GALERI
3/7

Top Channel