Lidhja emocionale mes një gruaje dhe këpucëve është ndër më të çuditshmet…por është e vërtetë.

Ndërsa askush nuk e di saktësisht se kur filloi lidhja e dashurisë së grave me këpucët, nuk ka dyshim që Dorothy e “The Wizard of Ozna ndihmoi të na mësonte rëndësinë e këpucëve të mira.

Që nga ajo kohë, ka pasur shumë momente të paharrueshme këpucësh nëpër filma. Disa prej tyre mund t’i merrni si inspirim dhe t’i përdorni, teksa trendet e viteve më parë vazhdojnë të rikthehen.

Më poshtë do të zbuloni disa prej këpucëve më ikonike të para në filmat më të bukur të të gjitha kohërave.

FOTO GALERI
1/21

Top Channel