Ftesë në 5/ “Ti gjithnjë zgjedh djem…” reagimi epik i ish-burrit të Adriana Matoshit për të dashurin e ri

13/01/2021 19:54

Ti gjithnjë zgjedh djem të bukur”,- kështu i ka thënë ish-burri Adriana Matoshit kur mori vesh për lidhjen e saj të re me futbollistin 21 vjeçar Keith Qwen Groenveld.

Matoshi tha për “Ftesë në 5” që është njohur që në gjimnaz me ish burrin e saj Arjan Sylejmani dhe se janë martuar shumë të vegjël.

Edhe pse me 4 fëmijë, aktorja i dha fund martesës së saj gati 15 vjeçare rreth 6 vite më parë, ndërsa sot është duke shijuar lidhjen e saj të re me futbollistin afrikan.

Edhe pse është paragjykuar shumë për moshën dhe prejardhjen e të dashurit të saj të ri, në fakt ish- bashkëshorti i saj është ai që e ka këshilluar të mos dëgjojë fjalët e të tjerëve, por vetëm zemrën e saj.

Top Channel