Panair “shopping”/ Nëpërmjet aplikacionit mund të blini edhe lactodefense plus

12/01/2021 19:55

Shumë shqiptarë e panë si mënyrën e duhur për të blerë libra aplikacionin Panairi i Librit.

Pasi solli një frymë të re, që vetë kohët në të cilën jetojmë e shndërruan pothuajse në domosdoshmëri shërbimin online, kjo platformë po zgjerohet dita ditës.

Pas përfundimit të panairit të librit ende çdokush mund të bëjë blerjen online të tyre, por tashmë Panair Shopping ka zgjeruar gamën e vet të produkteve.

Shëndeti është kthyer në prioritet për secilin nga ne, në kohën e coronavirusit, prandaj edhe suplementet për rritjen e imunitetit janë kthyer në domosdoshmëri.

Lactodefence Plus, është produkti më i ri në Panair Shopping. Një shtesë ushqimore me ëmbëlsues të bazuar në Laktoferrinë, për të fuqizuar sistemin imunitar.

4 përbërës në një bustinë që nxisin sistemin imunitar kundër infeksioneve respiratorë. Laktoferrine, Vitamine C, Vitamine D, Zink.

Aplikacioni është i lehte për t’u përdorur nga gjithkush, mjafton te shfletoni katalogun, te zgjidhni produktet qe dëshironi dhe produktet ju vijnë në shtëpi për 24 orë.

Pervec librave artistike, tashmë në Panair Shopping blihen edhe libra universitare.
Se shpejti do te ketë edhe libra shkollore.

Panair Shopping mund te shkarkohet në “app store” për androit dhe ios.

Kujdesuni për veten nga shtëpia, dhe bëni blerjet tuaja të sigurt.

Top Channel