Ditën e sotme u transmetua takimi mes Muratit dhe Sindit.

Rrahje zemre dhe shumë emocione u transmetuan në pjesën e dyte te takimit mes tyre.

Ndërkohë, i pyetur në studio nëse e sheh Sindin si një partnere Murati shprehet se: Ishte takimi ynë i parë, deri tani si pamje më pëlqen.

Pjesë nga biseda:

Sindi: A je romantik?

Murati: Nëse ndjej për një vajzë jam shumë

Sindi: Si e imagjinon ti një takim romantik?

Murati: Si të më vijë e bëj direkt.

Murati: Çfarë kërkon nga një mashkull?

Sindi: Sinqeritetin dhe kam fiksim që atë fjalë që do e thotë ta mbaj deri në fund. Të jetë i vendosur dhe të luftojë deri në fund për atë që do.

Murati: Do jetë problem për ty që punoj me vajza?

Sindi: Jo nuk do jetë, por nuk do jetë aq mirë.

Murati: Kush të bie në sy nga të gjithë djemtë në studio?

Sindi: Unë kam dal me djem më përpara dhe me të gjithë kam pasur një histori dhe kohët e fundit isha përqendruar tek Atdheu, sepse është ai çuni që ka ato tiparet që më pëlqejnë. Ti më dukesh shumë i qetë nuk më ngacmon.

Sindi: A ndjen konkurrencë me ndonjë nga djemtë aty?

Murati: Po, çunat janë të bukur vërtet dhe unë nuk jam shumë tip kshu që i shpreh ndjenjat. Nuk veçoj ndonjë.

Sindi: A mendon se meshkujt shqiptarë që janë arrogantë?

Murati: Mendoj se kanë të drejtë për vete dhe nuk bëjnë kot. Kush ka të drejtë jam me atë.

Top Channel