Që nga pemët që njoftojnë kur kanë nevojë për ujë deri te çdo ndërtim i bërë me kujdesin për të mos dëmtuar mjedisin, këto fakte do t’ju vërtetojnë se Suedia është shumë përpara të tjerëve.

Suedia është e famshme për shumë gjëra, si vetura e sigurt popullore, Volvo, pushimi i detyrueshëm i kafesë dhe filozofia Lagom për një jetë të ekuilibruar. Ky vend, plot histori të pasur, drejtohet nga qetësia dhe rregulli. Gjithçka është e menduar mirë këtu dhe e bërë me qëllim të jetesës së rehatshme jo vetëm për njerëzit, por edhe për peshqit dhe pemët.

Ndiqni foto galerinë më poshtë:

Burimi: Bright Side

FOTO GALERI
1/18
Ka një pllakë të veçantë në metro që përmend artistin, ndihmësin dhe shtresën e pllakave.

Top Channel