LEZHË- Pamje të frikshme vijnë nga Lezhë. Si pasojë e shirave të rrëmbyeshëm është shembur plotësisht rruga e Kreshtës në njësinë Administrative të Ungrejt.

Fatmirësisht nuk ka pasur pasoja në njerëz, ndërsa siç shihet nga pamjet e siguruara nga Top Channel rruga është e pakalueshme.

Ndërkohë Drini vijon të jetë në nivele shumë të larta po ashtu në nivele të larta vijon të jetë lumi Mat.

Nga ana tjetër raportohet se uji po tërhiqet nga zonat që kishte përmbytur. Nga Dajci, Kallmeti, Rraboshata dhe Merqia uji është tërhequr nga banesat dhe tokat bujqësore.

FOTO GALERI
3/20

Top Channel