Vajza e re e Për’Puthen Ledjana ka zgjedhur për takimin e saj të parë Mevlanin.

Ai ka pranuar që ta njohë më shumë Ledjanën. Zgjedhja e saj ka nxitur diskutime në studio mes Melisës dhe Mevkanit, të cilët vijonin debatin mes tyre. Melisa është shprehur e lënduar nga fjalët e rënda të Mevlanit, ndërsa ky i fundit nuk është i qartë se kë pëlqen nga vajzat.

Diskutimi mes Mevlanit dhe Melisës:

Melisa: Kur thua je 0 për mua me atë që ke bërë për mua je 0.

Mevlani: Po pra të thash je 0.

Melisa: Më kanë lënduar fjalët e Mevlanit.

Mevlani: Mjaft jam lënduar. Nuk jam i qartë, është bërë si puna e kohës këtu.

Mevlani: Por përsëri  është vajza që nuk do e kisha hedhur poshtë dhe nuk e hedh këtu.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel