Drejt përfundimit sheshi i ri në Laprakë, Bashkia ndërton fusha sportive dhe kënde lojërash

08/01/2021 12:34

Punimet në këndin e ri dhe dy fushat sportive gati po mbarojnë, ndërsa tashmë janë montuar dhe lodrat në shesh.

Prej 5 vitesh Bashkia e Tiranës ka nisur projektin e ndërtimit të këndeve të lojërave dhe të hapësirave çlodhëse në çdo lagje të kryeqytetit.

Çdo muaj, në kryeqytet është shtuar një kënd i ri lojërash, ndërkohë që paralelisht ka vijuar punën dhe për terrenet sportive si dhe për projektin e bibliotekave të lagjeve.

Top Channel