Në takimin e Fatjonit dhe Anës duke luftuar me njëri-tjetrin në një fushë paint balli diçka nuk shkoi mirë.

Ana u  qëllua nga Fatjoni me plumbin e gomës në gisht. Edhe sepse me dhimbje aho nuk e ndaloi lojën që të vazhdonte duke i thënë se ai nuk do të qëllonte më, por vetëm ajo për të marrë hak.

“Nuk do të qëllosh më o Fatjon, shiko ç’më bëre, t’i do të qëndrosh aty kurse unë do të të qëlloj”, tha Ana.

Për lëndimin e gishtit të Anës ika reaguar edh analisti Arjan Konomi në studio, duke iu drejtuar Fatjinit se duhej të tregohej më i kujdesshëm dhe ta linte Anën që të fitonte apo qëllonte më shumë duke mos iu përmbajtur aq shumë lojës.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel