Britney Spears, Demi Lovato dhe shumë yje të tjerë i kanë mrekulluar fansat me ndryshime të jashtëzakonshme të flokëve gjatë gjithë vitit 2020.

2020 është drejt fundit por shumë ndryshime të flokëve mbeten të mahnitshme! Edhe pse ky vit i kaluar ka qenë një nga sfidat e ndryshme, disa yje si Britney Spears, Kylie Jenner, Jennifer Lawrence, Ariel Winter nuk nguruan të provonin guxonin në modele dhe ngjyra.

Britney Spears i leu vetë flokët dhe videon e ndau në Instagram. Edhe Bebe Rexha na tregoi se mund të  përpiqemi të lyejmë vetë flokët, edhe nëse është një ngjyrë e guximshme. Ajo i bëri flokët të kuqe.

Kylie Jenner i ndryshoi flokët aq shpesh sa ne ndryshojmë veshjet. Vendosi të ketë flokët e saj natyralë gjatë marsit por më pas iu rikthye flokëve të gjatë me “extension”. Trendit të modeleve të reja të flokëve iu bashkua dhe presidenti dhe Zonja e Parë e Amerikës.

FOTO GALERI
1/13

Top Channel