Për’Puthen ditën e sotme vjen me një paraqitje krejt tjetër, ku konkurrentët, moderatorja Bora Zermani dhe analisti Arjan Konomi janë ulur më pranë njëri-tjetrit.

Pjesë e emisionit për ditën e sotme ishte edhe motra e vogël e Teas, Maria. E pyetur nëse ka diçka për t’i thënë dikujt në studio ajo drejtohet nga Ana 2.

Pjesë nga biseda:

Bora: Çfarë ke për ti thënë dikujt këtu?

Motra e Teas: Tea ka menaxhuar vet situatat. Normalisht që ka pakënaqësi, por janë gjëra të vogla. Me Anën e dytë kam parë që ka pasur disa debate.

Motra e Teas: Thjesht nuk më pëlqen që ndërhyn gjithmonë, që hedh ndonjë spicë gjithmonë.

Ana 2: Unë nuk kam hedhur kunja për Tean, kam dhënë mendimin tim për Tean. Nëse i marrim kaq strikte nuk shkojmë gjëkundi, edhe mendimet do ti kemi, s’mund ti kemi të gjithë pozitive, thjesht them mendimin tim.

 

Top Channel