Pavarësisht se vitit 2020 ishte shumë i vështirë përsëri qytetarët nuk ndaluan së veshuri dhe ndjekuri modën.

Por meqenëse nuk mund ta luftojmë kalimin e pashmangshëm të kohës, trendet e modës për vitin 2021 janë këtu. Më konkretisht, ne po flasim për trendet e këpucëve nga shfaqjet e pistës pranverë / verë dhe vjeshtë / dimër ’21.

Disa prej tyre mund të jenë të njohura pasi që po rishfaqen, ndërsa të tjerat ndihen më të freskëta ose janë përsëritje moderne të siluetave klasike.

Nëse jeni duke kërkuar për një blerje të re këpucësh ose thjesht dëshironi të shikoni disa këpucë të bukura, ju keni ardhur në vendin e duhur.

Më poshtë do të zbuloni trendet  e reja të këpucëve për vitin që vjen.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel